Indre uro
Hei, Daniel her! Få innsikt i min reise ut av indre uro og konflikter.

Min reise til indre stødighet og sunn selvtillit har inspirert meg til å hjelpe andre mennesker som sliter sliter med forholdet til seg selv, høyt stressnivå, indre uro eller kroniske smerter i kroppen. Jeg har selv erfart hvor store negative konsekvenser dette kan ha for alle områder i livet!

Samfunnets forventninger førte til konflikter og indre uro

Det er uavklarte forventninger til maskulinitet i dagens samfunn, og jeg gjorde tidlig i barndommen en tilpasning til å være tøff og sterk! Det førte til konflikt med min egen natur som var veldig følsom, sensitiv, empatisk og intuitiv. De indre følelsesmessige konfliktene og indre uro eskalerte tidlig i voksenlivet og førte med seg problemer som avhengigheter, muskelsmerter, depresjon og sosial angst. 

Fra indre uro til stødighet med holistisk behandling
En følelse av at det var noe som ikke stemte...

I mange år hadde jeg klippekort hos fysioterapeut og naprapat for å få hjelp etter et kompresjonsbrudd i ryggen. Legen argumenterte for antidepressiva når kroppen min kollapset og jeg så mørkt på livet. Det er så slitsomt å kjempe mot seg selv og stå i konstant indre konflikter - det gir lysten til å rømme vekk fra alt. Samtidig ble følelsen som har vært der hele livet enda sterkere: det er noe som ikke stemmer!

Det var noe dypt inne i meg som ønsket svar og helhetlige løsninger, så jeg begynte å søke ut i den alternative verden. 

Et steg inn i den holistiske verden

Alt startet med en healer. Han så mine indre konflikter og en væremåte som ikke stemte med mine naturlige egenskaper. I årevis overarbeidet jeg meg selv for penger og materiell status. Det ble mange timer på treningsstudio for å bygge muskler og et tøft image. Den indre uroen hadde fått utløp gjennom hard festing og rusmidler.

Fra indre uro til stødihet
Under overflaten gjemte det seg noe annet

Under overflaten av et tøft ytre var jeg egentlig ekstremt følsom, sensitiv og spirituell. Med en sterk intuisjon og rik indre verden. Jeg hadde behov for å reorientere meg etter mine naturlige egenskaper og indre behov, slik at jeg ikke lenger gikk i konflikt med meg selv. Få det ytre og indre til å stemme overens for å skape fred med meg selv. 

En skikkelig spennende reise!

Utdanning i den alternative verden har tatt meg på en reise tilbake til meg selv. I dag er jeg ikke lenger i kronisk indre konflikt med meg selv, men elsker jeg mine unike egenskaper og deler raust av mine talenter. Det har ført meg til et sted med dyp hverdagsglede, kjennskap til mine egne behov og hva jeg trenger for å ha det godt med meg selv og menneskene rundt meg.

På siden om meg kan du lese mer om min bakgrunn og utdannelse, men jeg har blant annet fordypet med i følelsekoden (emotion code), sjamanisme, yoga og meditasjon.

Nysgjerrig?

Min jobb er å hjelpe andre mennesker - og jeg elsker det! Jeg brenner skikkelig for mitt yrke og oppdager stadig ny kunnskap og visdom. Følg gjerne med videre på denne bloggen - da jeg vil oppdatere den med innsikt i følelseskoden, helhetlig helse, spirituell utvikling og min personlige reise. 

Hvis du vil er det mulig å få beskjed når det kommer ny kunnskap på hjemmesiden. For å få med deg siste nytt - bli med i følelsekoden mailgruppe ved å legge inn mailen din nedenfor!

Insert Content Template or Symbol

Følelsekodden for indre stødighet og sunn selvtillit!

  • Få innsikt i min transformasjon og reisen for å komme tilbake til meg selv og indre stødighet.
  • Jeg deler strukturen i følelsekoden behandling!
  • Få hjelp til å starte DIN reise mot sunn selvtillit, slik at du kan ta tilbake kontrollen over eget liv.
Bli med i følelsekodens mailgruppe for inspirasjon!
Informasjonen vil ikke bli misbrukt. Du kan melde deg av når som helst.

Denne siden bruker cookies. Ved fortsatt bruk av siden gokjenner du vår bruk av cookies.  Les mer

>