følelsekoden veiledning

Usikkerhet, dårlig selvtillit eller indre uro?

Få hjelp med individuell veiledning til å integrere følelsekoden behandling og finne nye veier mot sunn selvtillit, indre stødighet og glede i hverdagen. 

Følelsekoden veiledning

sammen finner vi nye veier mot indre stødighet, sunn selvtillit og hverdagsglede!

Behandling med følelsekoden

Veiledningen er hjelp til integrasjon og finne nye veier mot dine mål. Vi starter med følelsekoden behandling, for å gi slipp på underbevisste fastlåste følelser. Etter behandling er det så mye lettere å få fremgang med dine tema gjennom følelsekoden veiledning.   

Frihet fra fastlåste følelser

Samtaler for veien videre

Det kan være godt å ha en samarbeidspartner som har gått veien før deg, slik at du blir veiledet trygt gjennom prosessen. Jeg deler raust av min egen erfaring mot indre stødighet, sunn selvtillit og hjerteglede i hverdagen. 

en klar plan og veiledning for veien videre

Ditt hverdagsliv

Resultater kommer gjennom egen innsats i hverdagslivet, min oppgave er å hjelpe deg på veien. Det er så meningsfylt å se andre mennesker komme ut av smerter og problemer, og tilbake til sitt eget hjerte med glede, selvtillit og indre ro.

indre stødighet og selvtillit

Daniel

Engasjert behandler og veileder!

For meg førte fastlåste følelser og en betongmur rundt hjertet til et liv med kaos og lidelse. Depresjon styrte hverdagen og selvtilliten var dårlig. Det har vært en lang vei for å finne tilbake til meg selv og hva som gir glede og mening i livet. Min egen reise til indre stødighet, sunn selvtillit og et åpent hjerte har inspirert meg til å hjelpe andre mennesker som sliter med forholdet til seg selv, høyt stressnivå eller kroniske smerter i kroppen.

“Vil bare takke for en helt fantastisk behandling med Daniel. Det er veldig lenge siden jeg har følt på den balansen, roen og kjærligheten som jeg kjente både under behandling og etter . Samtidig fikk jeg coaching på forhånd slik at jeg ble mer bevist med hvilket tema jeg ønsket å jobbe med og også videre i hverdagen min. Føler meg mer motivert enn noensinne til å gripe tak i livet etter timen . Daniel er helt amazing og anbefales på det sterkeste!”

Leah natalie

Smerte, usikkerhet og dårlig selvtillit?

Smerte og usikkerhet er kroppens måte å fortelle at her er det et problem, og det er viktig å ta det seriøst. I mange tilfeller er smerte en melding fra underbevisstheten om fastlåste følelser som trenger identifiseres og forløses. Med veiledning får du hjelp til å bearbeide og skape forståelse for eget følelsesliv, samtidig som vi finner nye veier til mer selvtillit, indre ro og stødighet i hverdagen. 

Fastlåste følelser kan være en viktig underliggende årsak til usikkerhet, dårlig selvtillit og indre uro.

Undertrykte følelser kan redusere immunforsvarets funksjon og føre til større sårbarhet for infeksjoner.

Følelser lagret i kroppen kan hindre den normale funksjonen til muskler, vev, organer og kjertler.

“Jeg hadde i lengere tid gått med kroppslige plager og stress som til syvende og sist viste seg å være utbrenthet. Jeg hadde noen flotte samtaler og behandlinger hos Daniel. Han bruker teknikker og verktøy i sin behandlingsmåte som kanskje høres rart ut når man ikke er vant til det, men jeg har merket at det ga en god ekstra hjelp for de andre tiltakene jeg hadde satt i gang. Det man ikke er kjent med fra før betyr ikke at det ikke kan hjelpe deg på veien videre for å få bukt på dine utfordringer. Det "alternative" har vært brukt i mangfoldige hundre år. Det var lett å kunne snakke med ham om mine utfordringer, spesiell fordi han kunne relatere til det jeg snakket om av egen erfaring. Daniel vekker stor tillitt og jeg kan anbefale han på det sterkeste.”

joost

Hvorfor følelsekoden veiledning for å finne nye veier ut av usikkerhet, dårlig selvtillit eller indre uro?

Du er ikke alene

Få en samarbeidspartner som har gått veien foran deg, og som kan veilede i prosessen slik at du ikke står alene. 

Systematisk

Vi arbeider sammen på en systematisk og målrettet måte, du blir møtt med trygghet og profesjonalitet. 

Motivasjon

Det kan være vanskelig å holde oppe motivasjonen til endringer helt alene, få noen som hjelper deg på veien. 

Frihet

Det er en magisk følelse å gi slipp på underbevisste fastlåste følelse, det kan bli en helt ny frihet i hverdagen.

God selvtillit og stødighet

hva koster det?

priser for følelsekoden veiledning

881,-

  • En enkelt samtale på 55 minutter
  • Fokus på veien videre

“Jeg hadde slitt med søvnproblemer og stress over flere år da jeg oppsøkte Daniel. Jeg hadde også store spenninger i kroppen etter en traumatisk hendelse året før. Han hjalp meg på mange måter, med gode råd og teknikker for bedre søvn, healing og introduserte meg for kvantemedisin. Alt dette gjorde at jeg ble mye bedre etter noen få behandlinger. Spenningene forsvant, jeg fungerte bedre og fikk sunnere søvnvaner. Fikk også noen viktige innsikter som har hjulpet meg videre. Daniel er en kunnskapsrik, trygg og dyktig terapeut som kan sine ting.”

Synne

Følelsekoden veiledning

finn nye veier ut av usikkerhet, dårlig selvtillit og indre uro

helbred gamle emosjonelle sår og få individuell veiledning tilpasset din situasjon. Slik at du kan ta stegene mot mer stødighet, indre ro og sunn selvtillit.

Usikkerhet og dårlig selvtillit

Denne siden bruker cookies. Ved fortsatt bruk av siden gokjenner du vår bruk av cookies.  Les mer

>