indre uro og usikkerhet til sunn selvtillit

Hei, daniel her!

Engasjert behandler, veileder og lærer!

Min reise fra indre uro og usikkerhet til sunn selvtillit og stødighet har inspirert meg til å hjelpe andre mennesker som sliter sliter med forholdet til seg selv, indre uro eller kroniske smerter i kroppen. Jeg har selv erfart hvor store negative konsekvenser dette kan ha for alle områder i livet!

samfunnets forventninger førte til

indre uro og usikkerhet

Det er uavklarte forventninger til maskulinitet i dagens samfunn, og jeg gjorde tidlig i barndommen en tilpasning til å være tøff og sterk! Det førte til indre uro, usikkerhet og konflikt med min egen natur som var veldig følsom, sensitiv, empatisk og intuitiv. De indre følelsesmessige konfliktene eskalerte tidlig i voksenlivet og førte med seg problemer med avhengighet, muskelsmerter, depresjon og sosial angst. 

Indre uro og følelsen av å være feil

Samfunnets uskrevne regler sier at gutter ikke skal være sensitive eller følsomme. På skolen var det stillesitting når kroppen ville ut i frihet. Opplæringen gikk på tvers av mine naturlige egenskaper og førte til indre følelsesmessige konflikter. Gradvis ble min egen livsgnist og entusiasme kvalt av samfunnets normer og regler. 

redusert livsgnist

Problemene hoper seg opp

Når et menneske går på akkord med seg selv og sin virkelige natur fører det til fastlåste følelser og underbevisstheten bygger mur rundt hjerter for beskyttelse mot livets brutaliteter. Tidlig i voksenlivet begynte problemene å hope seg opp med overarbeid, mye festing, avhengigheter, depresjon, dårlig søvnkvalitet, fysiske smerter og sosial angst. 

Kroniske problemer, indre uro og usikkerhet

Indre uro og kroppen sier stopp

Etter 11 år med kroniske ryggproblemer og overarbeid stoppet alt opp. Jeg ble tvunget til langtidssykemelding. Den indre uroen, usikkerheten og stresset ble konstant når jeg ikke kunne distrahere meg selv. Kroppen var hypersensitiv med allergier og eksem. Hverdagen ble mørk og jeg mistet trua på meg selv. 

Utbrenthet og mørke tanker

Indre uro og usikkerhet forteller at noe ikke stemmer

I mange år hadde jeg klippekort hos fysioterapeut og naprapat for å få hjelp etter et kompresjonsbrudd i ryggen. Legen argumenterte for antidepressiva når kroppen kollapset. Det er så slitsomt å kjempe mot seg selv og stå i konstant indre konflikter - det gir lysten til å rømme vekk fra alt. Den indre uroen og usikkerheten var der hele tiden. Samtidig ble følelsen som har vært der hele livet enda sterkere: det er noe som ikke stemmer!

Det var noe dypt inne i meg som ønsket svar og helhetlige løsninger, så jeg begynte å søke ut i den alternative verden. en reise tilbake til

indre stødighet og sunn selvtillit

Mine indre konflikter og uro startet tidlig i barndommen, og det har vært en lang reise tilbake til meg selv! På den reisen har jeg lært så mye om meg selv, praktisk psykologi, energetisk behandling og selvutvikling - som jeg i dag brenner for å dele med andre mennesker!

Bevissthet rundt egne konflikter

Alt startet med en healer. Han så mine indre konflikter og en væremåte som ikke stemte med mine naturlige egenskaper. I årevis overarbeidet jeg meg selv for penger og materiell status. Det ble mange timer på treningsstudio for å bygge muskler og et tøft image. Den indre uroen hadde fått utløp gjennom hard festing og rusmidler. 

En indre reise

Under overflaten av indre uro og usikkerhet

Under et tøft ytre var jeg egentlig ekstremt følsom, sensitiv og spirituell. Med en sterk intuisjon og rik indre verden. Jeg hadde behov for å reorientere meg etter mine naturlige egenskaper og indre behov, slik at jeg ikke lenger gikk i konflikt med meg selv. Få det ytre og indre til å stemme overens for å skape fred med meg selv. 

Intuitiv og sensitiv

Indre ro og tilhørlighet

Utdanning i den alternative verden har tatt meg på en reise tilbake til meg selv. I dag er jeg ikke lenger i kronisk indre konflikt med meg selv, men elsker jeg mine unike egenskaper og deler raust av mine talenter. Det har ført meg til et sted med dyp hverdagsglede, kjennskap til mine egne behov og hva jeg trenger for å ha det godt med meg selv og menneskene rundt meg. 

hverdagsglede

“Jeg var hos Daniel André Lystad til behandling. Man kan si og synes mye rart om healing men det fungerer. Han har tydeligvis mer enn nok kunnskap og veit hva han gjør. Om man ønsker å fjerne smerte man har hatt en god stund som kroppen er vant med, permanent, så er dette mannen du burde oppsøke.”

Anonym klient

Utdanning og erfaring

Min vei tilbake til glede og mening i livet har vært lang, men det har også gitt mye erfaring og visdom på veien! Siden 2011 har jeg vært i flere forskjellige utdanninger innenfor den alternative verden. Det har gitt meg dypere forståelse av menneskelig atferd og psykolog, emosjonell helbredelse, den metafysiske verden, personlig- og spirituell utvikling. 

  • 12 år som ventilasjonsarbeider og leder
  • Sertifisert emotion code© og body code© behandler og veileder
  • Sertifisert Rainbow Reiki© mesterlærer
  • Sertifisert Yoga instruktør
  • I utdanning for å bli lærer i Yggdrasil Sjamanskole
  • Sertifisert sjaman i Yggdrasil Sjamanskole
  • Grunnkurs i theta healing og avansert kurs
  • I aktiv selvutvikling og coaching siden 2011

En livsnyter som elsker...

God mat!

Jeg er en matelsker som finner stor nytelse i mangfoldet av smaker. En ting som overgår alt: kakao laget på rå sjokolade som helbreder hjertet!

Bevegelse

Jeg elsker å utforske kroppens bevegelser gjennom yoga og pusteøvelser. Det hjelper meg tilbake til kroppen og følelsen av å høre hjemme i den fysiske verden med indre ro og tilstedeværelse.  

Nærvær til naturen

Uten nærhet til naturen er det kort vei til kaos. Jeg bruker naturen for å finne indre ro, kjenne tilhørighet og engasjere meg i livets mysterier.  

Mitt indre liv

Det høres kanskje litt rart ut: men jeg finner det som foregår på innsiden av meg veldig spennende! Mitt indre liv utforsker jeg gjennom meditasjon og sjamanistiske reiser. 

Indre uro og usikkerhet få hjelp

“Jeg hadde slitt med søvnproblemer og stress over flere år da jeg oppsøkte Daniel. Jeg hadde også store spenninger i kroppen etter en traumatisk hendelse året før. Han hjalp meg på mange måter, med gode råd og teknikker for bedre søvn, healing og introduserte meg for kvantemedisin. Alt dette gjorde at jeg ble mye bedre etter noen få behandlinger. Spenningene forsvant, jeg fungerte bedre og fikk sunnere søvnvaner. Fikk også noen viktige innsikter som har hjulpet meg videre. Daniel er en kunnskapsrik, trygg og dyktig terapeut som kan sine ting.”

Synne

Følelsekoden

få hjelp til å komme ut av indre uro og usikkerhet

Sett deg selv fri med mer indre stødighet, mindre smerter og dyp helbredelse - fordi du fortjener det! 

indre uro og usikkerhet

Denne siden bruker cookies. Ved fortsatt bruk av siden gokjenner du vår bruk av cookies.  Les mer

>