emotion code© - Følelsekoden behandling

Sett deg selv fri fra gamle følelser!

Årsaken til smerte og lidelse kan være gamle følelser som er fastlåst i kroppen. Det kan føre til fysiske smerter, problemer med lav selvtillit, frykt eller nervøsitet. Få hjelp til å gi slipp på en enkel måte med emotion code© - følelsekoden behandling.

gi slipp på gammel baggasje og fatlåste følelser

The emotion code© - følelsekoden kort forklart!

Følelser er vibrasjoner av energi og kan påvirker mennesker både mentalt og fysisk. Kvantefysikken har vist at alt i vår materielle verden består av energi som påvirker hverandre, også internt i kroppen! Underbevisste fastlåste følelser er ofte en bortglemt underliggende årsak til problemer og smerter. The emotion code© (på norsk følelsekoden behandling) er genialt enkelt og designet for det travle moderne menneske for å gi slipp på fastlåste følelser som indre uro, nervøsitet, frykt og lav selvtillit.

Identifisere problemet

I første behandlingstime har vi en kort samtale om hva som plager deg. Det kan blant annet være fysiske smerter i kroppen, kronisk stress, indre uro, søvnproblemer, lav selvtillit, frykt eller nervøsitet. 

hva plager deg?

Kommunikasjon med underbevisstheten

Vanskelige opplevelser kan ha påvirkningskraft i årevis etter hendelsen og forme nåtiden. Muskeltesting gir tilgang til informasjon om fastlåste følelser direkte fra underbevisstheten - som husker alt av tidligere opplevelser og minner. 

Muskeltesting

Behandle fastlåste følelser

I kommunikasjon med underbevisstheten identifiseres fastlåste følelser som bidrar til problemer og smerte. Med emotion code© behandling forløses den fastlåste følelsen på en enkel og smertefri måte.

emotion code© behandling

Daniel - sertifisert emotion code© behandler

For meg førte fastlåste følelser og en betongmur rundt hjertet til et liv med kaos og lidelse. Mørke tanker styrte hverdagen og selvtilliten var dårlig. Det har vært en lang vei for å finne tilbake til meg selv og hva som gir glede og mening i livet. Min egen reise til indre stødighet, sunn selvtillit og et åpent hjerte har inspirert meg til å hjelpe andre mennesker som sliter med forholdet til seg selv, høyt stressnivå eller kroniske smerter i kroppen.

“Jeg har hatt problemer med nakken i lang tid. Har gått til manuellterapeut, og da han hadde sendt meg til røntgen og fikk se bildene, uttalte han at jeg hadde nakke som en 70-åring. Etter kun en behandling hos Daniel Andre ble jeg kvitt kink, samt spenninger som har sittet der i årevis. Anbefaler på det varmeste å unne deg selv behandling hos Daniel Andre. Det gir utrolige resultater som varer, noe ikke har opplevd andre steder!”

Anonym klient

Kroppen sier fra med smerter

Smerte er kroppens måte å fortelle at her er det et problem, og det er viktig å ta det seriøst. I mange tilfeller er smerte en melding fra underbevisstheten om fastlåste følelser som trenger å identifiseres og forløses - slik at kroppen kan gi slipp og komme tilbake til sin sunne natur. Få hjelp med the emotion code© behandling. 

Fastlåste følelser kan være en bortglemt underliggende årsak til problemer og smerte.

Undertrykte følelser kan redusere immunforsvarets funksjon og føre til større sårbarhet for infeksjoner.

Følelser lagret i kroppen kan hindre den normale funksjonen til muskler, vev, organer og kjertler.

emotion code© - følelsekoden

priser for behandling

881,-

  • En enkeltbehandling på 55 minutter
  • Forløs fastlåste følelser

Hvem har utviklet the emotion code©?

P engelsk her følelsekoden the emotion code© og er utviklet av dr. Bradley Nelson. Behandlingen er brukt av tusenvis av mennesker med inspirerende resultater! Jeg er sertifisert behandler i the emotion code© og the body code© - og ønsker klienter velkommen med trygghet og profesjonalitet.  

“Var hos Daniel i dag og må si dette virkelig fungerer. Han korrigerte mitt hofte/bekken parti pga skjevhet. Dette har jeg hatt hele livet, også operasjoner rundt dette. Etter behandlingen kjente jeg selv at dette var rettet opp i da jeg følte selv at jeg gikk skjevt etterpå pga at plutselig var dem rettet, noe kroppen min ikke var vandt med. Fikk en varm følelse i kroppen samt en ny energi etter behandlingen. Vil virkelig anbefale dette på det sterkeste selv om du kanskje ikke har troen på dette. Ha ett åpent sinn og kjenn forskjellen etter en behandling. Tusen takk for hjelpen. Dette blir å ta mer av fremover!"

Trine

balanse i kropp, sinn og sjel

behandling med emotion code© - følelsekoden blir skreddersydd dine problemer

Kanskje du kjenner deg igjen?

Følelsen av dårlig selvtillit blir aldri helt borte, den ligger kanskje som en klump i magen og gjør seg gjeldende i ulike situasjoner.

Utfordringene i parforholdet gir seg ikke og dere trigges inn i de samme gamle mønstrene på automatikken! Det er som om det er UMULIG å styre og det bare skjer helt av seg selv. Livsgnisten reduseres og det blir lite glede i hverdagen.

De fysiske smertene har satt seg og slipper aldri helt taket. Det kan være magesmerter, problemer med muskler og ledd eller hodepine. 

Fastlåste følelser kan være den bortglemte underliggende årsaken til problemer og smerte. Følelser er vibrasjoner av energi, og de kan bli fastlåste hvor som helst i kroppen og påvirke både det mentale og fysiske. Gi deg selv muligheten til å gi slipp på fastlåste følelser, slik at de ikke gjør mer skade på kropp og sinn. 

Emotion code© 

en unik måte å gi slipp på fastlåste følelser

Sett deg selv fri fra indre uro, kronisk stress og gamle mønsterfordi du fortjener det! 

Denne siden bruker cookies. Ved fortsatt bruk av siden gokjenner du vår bruk av cookies.  Les mer

>