Hva sier andre?

Jeg elsker å arbeide med mennesker, og har et stort engasjement for mitt yrke. Nedenfor kan du møte noen av de menneskene jeg har arbeidet med - jeg håper det kan inspirere og gi innsikt i følelseskoden behandling og veiledning.  

“Jeg hadde i lengere tid gått med kroppslige plager og stress som til syvende og sist viste seg å være utbrenthet. Jeg hadde noen flotte samtaler og behandlinger hos Daniel. Han bruker teknikker og verktøy i sin behandlingsmåte som kanskje høres rart ut når man ikke er vant til det, men jeg har merket at det ga en god ekstra hjelp for de andre tiltakene jeg hadde satt i gang. Det man ikke er kjent med fra før betyr ikke at det ikke kan hjelpe deg på veien videre for å få bukt på dine utfordringer. Det "alternative" har vært brukt i mangfoldige hundre år. Det var lett å kunne snakke med ham om mine utfordringer, spesiell fordi han kunne relatere til det jeg snakket om av egen erfaring. Daniel vekker stor tillitt og jeg kan anbefale han på det sterkeste.”

Joost

Når jeg skulle designe denne hjemmesiden for Daniel, hadde jeg behov for innsikt i tjenestene han hjelper andre mennesker med. Vi gikk derfor gjennom et behandlingsforløp sammen, hvor Daniel hjalp meg med å gi slipp på hjerteveggen hvor jeg hadde samlet opp fastlåste følelser. Ved oppstart av behandlingen slo deg meg hvor dyktig Daniel er til å forklare og gi en introduksjon til behandlingen - og hvor ivaretatt jeg følte meg. Han har en unik evne til å møte mennesker der de er og se hele deg. Jeg var veldig glad for at vi hadde en god dialog underveis, for det var mange rippeleffekter av behandlingen og følelser som måtte bearbeides. Daniel tok godt vare på meg og forklarte hva som skjedde underveis og hvordan jeg kunne håndtere det på en god måte. Etter hvert var det som om muren rundt hjertet begynte å slippe opp - og det var lettere for meg å gå i mye dypere kontakt med andre mennesker. Jeg kom dypere inn i både meditasjon og yogaposisjoner etter behandlingene, og en følelse av indre ro har tatt bolig i området rundt hjertet og brystet. Tusen hjertelig takk for godt samarbeid om både behandling og webdesign - det har vært en drøm å arbeide sammen med deg!

Webdesigner, yogalærer og coach

“Vil bare takke for en helt fantastisk behandling med Daniel. Det er veldig lenge siden jeg har følt på den balansen, roen og kjærligheten som jeg kjente både under behandling og etter . Samtidig fikk jeg coaching på forhånd slik at jeg ble mer bevist med hvilket tema jeg ønsket å jobbe med og også videre i hverdagen min. Føler meg mer motivert enn noensinne til å gripe tak i livet etter timen . Daniel er helt amazing og anbefales på det sterkeste!”

Leah Nathalie

"Var hos Daniel i dag og må si dette virkelig fungerer. Han korrigerte mitt hofte/bekken parti pga skjevhet. Dette har jeg hatt hele livet, også operasjoner rundt dette. Etter behandlingen kjente jeg selv at dette var rettet opp i da jeg følte selv at jeg gikk skjevt etterpå pga at plutselig var dem rettet, noe kroppen min ikke var vandt med. Fikk en varm følelse i kroppen samt en ny energi etter behandlingen. Vil virkelig anbefale dette på det sterkeste selv om du kanskje ikke har troen på dette. Ha ett åpent sinn og kjenn forskjellen etter en behandling. Tusen takk for hjelpen. Dette blir å ta mer av fremover!"

Trine

“Jeg har hatt problemer med nakken i lang tid. Jeg har gått til manuellterapeut, og da han hadde sendt meg til røntgen og fikk se bildene, uttalte han at jeg hadde nakke som en 70-åring. Etter kun en behandling hos Daniel Andre ble jeg kvitt kink, samt spenninger som har sittet der i årevis. Anbefaler på det varmeste å unne deg selv behandling hos Daniel Andre. Det gir utrolige resultater som varer, noe ikke har opplevd andre steder!”

Anonym Klient

“Jeg hadde slitt med søvnproblemer og stress over flere år da jeg oppsøkte Daniel. Jeg hadde også store spenninger i kroppen etter en traumatisk hendelse året før. Han hjalp meg på mange måter, med gode råd og teknikker for bedre søvn, healing og introduserte meg for kvantemedisin. Alt dette gjorde at jeg ble mye bedre etter noen få behandlinger. Spenningene forsvant, jeg fungerte bedre og fikk sunnere søvnvaner. Fikk også noen viktige innsikter som har hjulpet meg videre. Daniel er en kunnskapsrik, trygg og dyktig terapeut som kan sine ting.”

Synne

Daniel

Engasjert behandler og veileder!

For meg førte fastlåste følelser og en betongmur rundt hjertet til et liv med kaos og lidelse. Depresjon styrte hverdagen og selvtilliten var dårlig. Det har vært en lang vei for å finne tilbake til meg selv og hva som gir glede og mening i livet. Min egen reise til indre stødighet, sunn selvtillit og et åpent hjerte har inspirert meg til å hjelpe andre mennesker som sliter med forholdet til seg selv, høyt stressnivå eller kroniske smerter i kroppen.

"Jeg hadde ingen erfaring med emotion code© før, og man har hørt mye rart om healing og den type behandling. Jeg valgte å gå inn med ett åpent sinn. Daniel er en positiv og vennlig sjel, jeg følte meg i varetatt og trygg fra første stund. Etter en hyggelig prat og god forklaring på behandlingen, startet han. Det var en spesiell opplevelse, jeg kjente jeg koblet meg på energien, og kjente gjennom behandlingen og i etterkant at dette er noe som gjorde godt. Anbefaler andre å teste det ut, en gave å unne seg selv."

Bård Rolvsen

“Var innom deg forrige mandag, fikk en liten behandling og de smertene jeg har hatt kronisk i mange år er borte. Tusen hjertelig takk ”

Ronny M Hansen-Steensgaard

“Jeg var hos Daniel André Lystad til behandling. Man kan si og synes mye rart om healing men det fungerer. Han har tydeligvis mer enn nok kunnskap og veit hva han gjør. Om man ønsker å fjerne smerte man har hatt en god stund som kroppen er vant med, permanent, så er dette mannen du burde oppsøke.”

Anonym Klient

Jeg har vært hos Daniel for behandling av hjerteveggen. Han har pratet så varmt om fordelene av å bli kvitt hjerteveggen, så jeg gjorde denne behandlingen. Har for første gang i mitt liv sovet godt hver natt og fått en helt ny relasjon med min partner, blir veldig lite trigget og jeg har det så lett til sinns om dagen, og det er så utrolig og kjenne på de nye gode følelse som jeg kjenner gjennom dagene. Hurra må jeg si for dette, og jeg er en som ikke har hatt troen på healing.

Jan Tore

Har hatt en del problemer i nakken de siste 12 årene, så fikk jeg en kjempe strekk i nakken på trening som virkelig var vond. Bestemte meg da for å gå til Daniel for å prøve en healing på dette og det viste seg da å være nødvendig i aller høyeste grad. Det var en del traumer fra barndommen og tenårene som har skapt disse problemene. Det var nok en stor byrde å bære for nakken min ettersom jeg også har hatt litt angst, depresjon, og irritasjon inni meg.. men etter healingen føler jeg meg enormt lettet. Veldig godt humør og irritasjonen er borte. Nakken er fortsatt litt stiv, men er på bedringens vei. Alt i alt en kjempefantastisk god healing utført. Føler meg utrolig god ivaretatt av Daniel som klient og føler meg veldig energetisk og lett til sinns. Tusen takk. 

Mats

 Jeg ble møtt av en hyggelig, ung mann på telefonen som forklarte godt hva denne behandlingen gikk ut på. Og han er flink til å forklare underveis. Når Daniel jobba med min kropp kjente jeg masse forskjellige ting som skjedde, mine bein ble varmere og de kjentes mye lettere ut. Energiene begynte å flyte mer. Har slitt med kalde bein og nummenhet. Han fant ut at det kom fra traumer og fysiske ubalanser, forskyvning av bein osv. Gjennom behandlingen ble ubalanser til balanser. Kan varmt anbefale Daniel som kan sine saker! 

Anonym Klient

Jeg fikk Daniel anbefalt av en god venn og har siden hatt behandling ukentlig med Daniel. Jeg merker stor forskjell i hverdagen min, spesielt etter at Daniel hjalp meg med å ta ned hjerteveggen min. Jeg merker til mindre triggere i hverdagen, jeg føler hverdagen har blitt enklere og jeg føler mer kjærlighet og ro med meg selv. Jeg får også mye av ut samtalene jeg har med Daniel i forkant av hver time, da Daniel har masse visdom og forklarer ting på en forståelig måte. Det føles trygt og ivaretagende å gå til Daniel, og jeg håper å kunne fortsette med behandlinger i lang tid fremover. Jeg anbefaler Daniel på det varmeste!

Evelyn Charlotte Breda

Var hos Daniel Andre Lystad i dag. Må si dette virkelig fungerer. Han korrigerte mitt hofte/bekken parti på grunn av skjevhet. Dette har jeg hatt hele livet, da også operasjoner rundt dette. Men etter behandlingen kjente jeg på kroppen at dette var rettet opp i! Jeg følte selv at jeg gikk skjevt etterpå fordi skjevheten plutselig var rettet opp, noe kroppen min ikke var vandt med. Fikk en varm følelse i kroppen samt en ny energi etter behandlingen. Vil virkelig anbefale dette på det sterkeste selv om du kanskje ikke har troen på dette. Ha ett åpent sinn og kjenn forskjellen etter en behandling. Tusen takk for hjelpen. Dette blir å ta mer av fremover.

Trine

 Jeg har hatt 3   behandlinger med Daniel over FaceTime. Jeg v isste ikke så mye om denne behandlingen før jeg ble introdusert for dette  via en gruppe på Facebook, og jeg takket ja til å være en av hans klienter. Daniel har under disse behandlingene jobbet med min hjertevegg, for å løsne opp og frigjøre emosjonelle blokkeringer jeg har bygget opp gjennom et langt liv for å beskytte med selv - både bevisst og ubevisst. Jeg har gradvis gjennom disse ukene merket bedring til det positive. Jeg føler meg lettere til sinns, har mindre stress, angst og uro. Jeg er mer åpen og mottakelig ovenfor mennesker og omgivelsene mine. Jeg har fått et bedre humør, ler oftere, synger og nynner i mitt eget selskap. Noe jeg pleide å gjøre når jeg var yngre. Jeg dveler ikke så mye med hva som har vært, men ser fremover. Sinne, frustrasjon og bitterhet har sluppet taket, noe som hadde røtter fra barndommen. Jeg føler det som ett slør har løftet, og jeg føler med bedre enn jeg har gjort på veldig lenge! Jeg skal fortsette å ta timer hos Daniel, da jeg har mer å jobbe med. Jeg kan ikke annet enn å anbefale Daniel til andre som sliter, enten med kroppslige eller mentale plager - det er virkelig verdt et forsøk. Jeg kan heller ikke få fullrost Daniel nok. Han er ett varmt og godt menneske med mye kunnskap og medfølelse. Jeg følte meg trygg og ivaretatt av han. Jeg er takknemlig for hans hjelp.  

Trude

Følelsekoden

få hjelp til å gi slipp på gammel bagasje

Sett deg selv fri med mer indre stødighet, mindre smerter og dyp helbredelse - fordi du fortjener det! 

Denne siden bruker cookies. Ved fortsatt bruk av siden gokjenner du vår bruk av cookies.  Les mer

>